På SGI:s bibliotek. Foto: Elin Sjöstedt, SGI

Bibliotek

Välkommen till ett av världens mest kompletta bibliotek inom geoteknik och miljögeoteknik. I databasen SGI-Line kan du fritt söka bland referenser till nationell och internationell litteratur. Du kan också kostnadsfritt låna böcker och skrifter av oss.

I databasen SGI-Line kan du fritt söka bland ungefär 80.000 referenser och titlar inom geoteknik och miljögeoteknik. De flesta av hänvisningarna är till fysiska skrifter som finns att låna i vårt bibliotek. Databasen innehåller också hänvisningar och länkar till litteratur som i fulltext på vår eller andra webbplatser. Mer information om SGI-Line och sökmöjligheter.

Med hjälp av sökfunktionen i SGI-Line söker du fram och beställer lån av litteratur från biblioteket. Vi tipsar också om den senaste litteraturen på området.

Hjälp med att söka litteratur?

Vi har lång erfarenhet av litteratursökningar och stor ämneskunskap. På uppdrag utför vi informationssökning i SGI-Line, externa databaser och andra resurser på internet.

Vi svarar också på dina geotekniska och miljögeotekniska frågor.

Under våra öppettider är du välkommen att besöka biblioteket. Kontakta oss gärna i förväg så att vi är på plats och kan hjälpa dig. Vi finns på Olaus Magnus väg 35 i Linköping. 
Välkommen med dina frågor till oss.  

Senast uppdaterad/granskad: 2017-08-16
Hjälpte informationen dig? Ja Nej