Snart är vår nya webbplats här

23 september 2015, 13:10

Den 30 september lanserar vi vår nya webbplats. Ambitionen med nya swedgeo.se är att du som besökare på ett ännu bättre sätt kan ta del av vår kunskap. Det nya utseendet kommer på köpet. Vi vill be dig att kolla dina länkar till sidor och dokument på vår webbplats efter lanseringen.

När vi lanserar vår nya webbplats kommer dina länkar till vår webbplats att brytas. Vi omdirigerar länkarna, men ber er att också kolla era länkar till våra sidor och dokument, för att vara säkra på att de fortfarande fungerar.

Nytt på webbplatsen
Förutom att vi får en ansiktslyftning hoppas vi att den nya webbplatsen ska bli ett bra stöd i ditt arbete. Tanken är att det ska bli lättare att hitta vår kunskap och vi hjälper dig också hitta andra bra kunskapskällor. Under den helt nya fliken Vägledning i arbetet guidar vi till kunskap inom våra olika expertområden.

Nya swedgeo.se är anpassad för att läsas både på datorer, på läsplattor och i mobiltelefoner. En annan nyhet på webbplatsen är våra olika kartvisningstjänster. Vi ser fram emot lanseringen!

En skärmdump av SGI:s kommande webbplats. Foto: SGI skärmdump
Senast uppdaterad/granskad: 2015-09-23 Innehållsansvarig är Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej