SGI arrangerar kurser i kommunal geoteknik Foto: SGI

Kurser och seminarier

Vi arrangerar kurser och seminarier inom geoteknik och markmiljö. Anmäl dig till någon av våra aktuella kurser, eller gör en intresseanmälan till en kurs i vårt utbud. På förfrågningar kan vi även skräddarsy kurser.

Våra kurser vänder sig till geotekniker och miljögeotekniker, tekniska handläggare på myndigheter, kommuner och företag, samt fältpersonal. Kurserna är ofta inriktade på praktisk tillämpning. Vi arrangerar också kurser, seminarier och temadagar i samarbete med andra organisationer och myndigheter. Som till exempel det årliga Kustmötet på olika teman om stranderosion.

Under aktuella kurser finns våra inplanerade kurstillfällen och information om hur du anmäler dig. Du kan också göra en intresseanmälan till någon av våra kurser som vi regelbundet arrangerar, eller lämna ett förslag till kurs i idélådan. Vi planerar nya kurstillfällen när efterfrågan blir tillräckligt stor.

Skräddarsydda kurser

Vi erbjuder skräddarsydda kurser för större grupper. Vi anpassar både innehållet och det praktiska kring våra kurser efter era önskemål. Kontakta kursansvarig för att höra mer om möjligheten och för en prisuppgift.

Branschkalendarium

Vi omvärldsbevakar internationella konferenser inom geoteknik och markmiljö. Dessa samlar vi i ett branschgemensamt konferenskalendarium.

Senast uppdaterad/granskad: 2019-07-08
Hjälpte informationen dig? Ja Nej