Jobba här

Hos oss har du en unik möjlighet att kunna kombinera olika roller inom traditionell geoteknik och miljögeoteknik. Du kan samtidigt arbeta med forskning, rådgivning och kunskapsförmedling.

Våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har! För att på bästa sätt utföra samhällsuppdraget, behöver vi kunniga och engagerade medarbetare. Vi behöver också dra nytta av våra olikheter. Olikheter i bakgrund, erfarenhet och kompetens. 

Våra medarbetare är övervägande tekniker med akademisk utbildning. Oftast har våra medarbetare civilingenjörsexamen, men vi har också naturvetare och andra kompetenser. Flera medarbetare har forskarexamen och några bedriver doktorandstudier parallellt med arbetet hos oss.

I vårt arbete ingår att samverka med andra myndigheter, universitet, högskolor och konsulter både nationellt och internationellt.

Vi är drygt 90 anställda. Huvudkontoret finns i Linköping och vi har dessutom kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm, samt arbetsplatser i Sundsvall och Falun.

När vi rekryterar hittar du våra lediga jobb på webbplatsen. För dig som är student finns möjlighet att göra praktik här. Vi har även tagit fram förslag på ämnen för examensarbete.  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på SGI? Läs mer under så arbetar vi eller kontakta någon av våra avdelningschefer eller kontorsansvariga. Du kan också kontakta HR-ansvarig. Se kontaktuppgift på sidan.

Senast uppdaterad/granskad: 2019-08-20
Hjälpte informationen dig? Ja Nej